Nädal karikatuuris: valitsuse kalevipojad kimbatuses, Edelaraudtee soovitab mesilased luku taga hoida

Urmas Nemvalts
, karikaturist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva karikatuur 10.07.
Päeva karikatuur 10.07. Foto: Urmas Nemvalts

Postimehe karikaturist Urmas Nemvalts joonistab iga päev ajalehte pilapildi aktuaalsel teemal. Vaata siin kõiki lõppeva nädala karikatuure.

ESMASPÄEV 10.07: vikatimees liikluses: juuli esimene nädal kujunes Eesti teedel ohvriterohkeks.

Foto: Urmas Nemvalts

TEISIPÄEV, 11.07: linnapeakandidaadid võtavad ohkama: pruudid on küll letti lükatud, aga ükski neist pole just ladvaõun, tõdeb Postimehe ajakirjanik Aarne Seppel.

Foto: Urmas Nemvalts

KOLMAPÄEV, 12.07: pidu pisikute õuel: internetiavarustes meditsiinihariduse omandanud vaktsineerimisvastased on tegemas karuteenet endale ja oma järeltulijatele.

Foto: Urmas Nemvalts

NELJAPÄEV, 13.07: valitsuse kalevipoegadel on eesistumiseks oma tarka siili tarvis, et mitte Euroopas lolliks jääda: meie poliitikute häda pole kaamerahirm ega keelekohmakus, vaid orienteerumine Euroopa küsimustes üldisemalt, nendib Postimehe arvamustoimetuse juhataja Neeme Korv.

Foto: Urmas Nemvalts

REEDE, 14.07: linnavurled on maameeste põllule lahti pääsenud: Eestit võtab hoogu uus selfi-mood, mis põllumehele põrmugi meeltmööda pole.

Foto: Urmas Nemvalts

LAUPÄEV, 15.07: Edelaraudtee annab umbrohule vastulöögi: targem on mesilased ja koduloomad sel ajal toas lukku taga hoida.

Foto: Urmas Nemvalts
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles