Kristen Michal: paluksin Ratase asemel Jufereva suunata tööturule (4)

Kristen Michal
, riigikogu liige (RE)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal.
Kristen Michal. Foto: Mihkel Maripuu

Lasnamäe linnaosavanema Maria Jufereva (Keskerakond) videopöördumine Venemaa lippu meenutava sümboliga oli teadlik sõnumi saatmine valijale, kirjutab riigikogu liige ja Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat sügisestel kohalikel valimistel Kristen Michal.

Loen Lasnamäe keskerakondlase juttu ja kuidagi ei saa irooniata. Kodanik Jufereva ei vaadanud oma sõnul täisversiooni? Mida ta siis vaatas? Kui lisad video Facebooki, siis avakuva – ehk mille üle käib poleemika – on kogu aeg silme ees. Seda tehti samuti kinnisilmi? Vaimustav oskustepagas, midagi pole öelda.

Pakun parema seletuse – eks see oli katse juhtida tähelepanu, et Keskerakonnas on mõlemas tiivas Kremli sõpru. Isegi kui Edgar isana peaks Lasnamäel tulema laste – Kõlvarti ja Jufereva vastu, siis pole ka Jüri Ratase järgijad kehvemad.

Koolilõpetajatest on kahju. Nad pidid enda ja pere tähtsal päeval vaatama sinimustvalge asemel kõrge linnametniku sõnumit Vene lipuga.

Ratase asemel paluksin mina ta suunata tööturule, kuna oskustööjõust on kisendav puudus.

Igatahes paistab siit kriminaalmenetlus tulema, sest linnaosavanem teatas just avalikult, et kujundajale anti peksa. Kehavigastuste ja valu tekitamine toob kaasa menetluse algatamise, teade on avalik.

Loodan, et vaene kujundaja, kes ei teadnud Keskerakonna ootamatust poliitikamuutusest Ühtse Venemaa leppe eitamisel, päästetakse linnaosavalitsusest ja peksu käest kiiremas korras. Klandorf loodetavasti kutsub ka pommiroboti.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles