Õhus on pinget (3)

Risto Berendson
, uuriva toimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Tea Varrak.
Haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Tea Varrak. Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Haridus- ja teadusministeeriumi värske kantsleri Tea Varraku soov ülemusele meeldida läks maksumaksjale maksma 3000 eurot. Ministrile lapse sünni puhul kingitud õlimaali sobivuse üle võibki targutama jääda, kuid žestil on teinegi külg: kuidas suhtuda kantslerisse, kes oma ministri keerulisse olukorda paneb?

Talvel Sputniku-skandaali sattunud Mailis Repsile on kõige vähem vaja tema enda meeskonna loodud uusi ebameeldivaid uudiseid. Varraku kingitus seda kindlasti on. See ei ole ilmselt koht, kus avalikkus peaks nõudma kantsleri tagasiastumist. Kuid see on vihje, et kantsler võiks oma käigud edaspidi hoolikamalt läbi mõelda. Harjumus Tartus komandeeringul käieks vaid luksushotellis ööbida on tal niigi küljes nagu viitsütikuga pomm, mis ühel hetkel plahvatab. Küsimus on, kas keegi oskab või tahab tühjast tulevat pahandust ära hoida.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles