Tallinna prügine Klondike (1)

Taavi Minnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Sarapuu
Arvo Sarapuu Foto: Martin Ahven/Õhtuleht.

Prügiäri on kui Klondike, aga erinevalt Kanada kullasoonest ei kuiva see kunagi kokku ja toob neile, kes osalevad võimalikult paljudes selle etappides, suurt kasu. Möödunud nädalal ilmusid väited, et abilinnapea Arvo Sarapuu on prügiveokonkurssidel järjest puhast vuuki teinud BWMi omanike seas. Sarapuu on varjatud osalust BWMis eitanud, kuid kõrvalt vaadates jooksevad Tallinna prügituruniidid siiski temani. Ehkki juriidiliselt võib kogu skeem taas olla korrektne, on sel halb maik juures.

Demokraatia pole vahend, mis tagaks täiusliku ühiskonnakorralduse – see peaks aitama taltsutada andetute ja ahnete poliitikute ambitsioone. Sügisel võivad seda vahendit kasutada tallinlased, kes kas toetavad või ei toeta munitsipaaleelarvel parasiteerivat lõputut komsomolikoosolekut Tallinna TVs, jokitamist ja muud jama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles