Suur risk parema lootuses

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Udines.
Rain Veideman Udines. Foto: twitter

Viimastel aastatel Maarjamaa üheks paremaks korvpalluriks kerkinud Rain Veideman üllatas (ja ka vihastas) korvpallisõpru ning oma senise tööandja BC Kalev / Cramo juhte ja treenereid, kui lahkus meeskonnast ja sõlmis lepingu Itaalia tugevuselt teise liiga klubiga Udine Amici. 

Kalevi korvpalliklubi üks liidreid otsustas hooaja lõpufaasis nõrgemasse liigasse minna lootuses sealkandis jalg ukse vahele saada. Pärast mitut hooaega tugevas Ühisliigas mängimist mõistis Veideman, et Eestist välja pääseda on ülimalt keeruline, ja nii otsustaski ta 25-aastaselt võtta ette teekonna Itaaliasse.

Kui risk end õigustab, näeb teda tulevikus pallimas Itaalia või mõne teise Euroopa riigi tugevamas liigas, kui mitte, on huvitav näha, milline on Veidemani teekond tagasi Eestisse. Et Eestis ei saa uusi mängijaid sel hooajal enam meeskondadesse lisada, jäi Kalev väga raskesse seisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles