Värskus tõi võidu

Sigrid Kõiv
, Arteri toimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Sepp
Kalle Sepp Foto: Eero Vabamägi

Meelelahutusel ja poliitikal on üks oluline sarnasus: inimesed tahavad näha kedagi uut tegemas midagi tuttavat. «Kalle Sepp või Tarmo Tamm – kes neist enne kuulnud on?» luuletas neil päevil paljunäinud kolleeg. Värske maaeluministri kohta on veel vara hinnanguid anda. Kalle Sepp (34) tegi värske näo ja isikliku sarmiga möödunud pühapäeval TV 3 eetris olnud näosaate finaalis ja 450 000-pealise telepubliku südames puhta töö.

Sepp oli üllataja, ütlevad näosaate eksperdid. Mees pakkus end saatesse ise ja alustas üsna tavapärases võtmes, kuid saadete käigus tegi artistina läbi suure arengu. «Ma arvan, et ta meenutas inimestele noort Ivo Linnat,» kinnitab üks eesti levimuusika ajalugu hästi tundev allikas.

Igatahes esines Sepp Linnana ning legendaarse duo Leida Sibulana (Hilda Konina nägime Raivo E. Tamme) nii meeldejäävalt, et Georg Otsa kehastades jäi tal üle vaid võit vormistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles