Lehma lellepoeg keset kampaaniat (1)

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Weiner
Anthony Weiner Foto: Reuters/ScanPix

USA demokraatide presidendikandidaadi Hillary Clintoni parema käe Huma Abedini eksabikaasast ja endisest kongresmenist Anthony Weinerist on mõistatuslikult saanud Clintoni kampaania keskne mureallikas. 

Õnnetu Weiner alias härra Viiner alias Carlos Danger – pahal poisil palju nimesid – jõudis enne Clintoni kampaaniasse sekkumist vee peale tõmmata ka oma poliitilisele karjäärile, ja kõike seda oma seksuaalse apetiidiga. Öeldakse, et loll õpib ikka oma vigadest, aga kahjuks ei vastanud see tema puhul tõele ei esimesel ega ka teisel korral. Ämbrisse astus ta veel kolmandatki korda.

Mehel lasub nüüd pedofiiliakahtlus, temaga abielus olnud Abedin andis sisse lahutuse. FBI konfiskeeris endise abielupaari arvuti, kust sai alguse Clintoni e-kirja skandaali teine vaatus. Kõike seda vaid mõni päev enne USA presidendivalimiste finaali.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles