Anne Samlik: praegune Nordica pole enam see, mis kevadel (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Samlik
Anne Samlik Foto: Renee Altrov

Kuigi lennufirma ei peaks ilmtingimata olema riigi omanduses, oli Eesti uue lennufirma asutamine kahtlemata riigi poolt õige ja vajalik otsus, kirjutab reisibüroo Estravel juhatuse liige Anne Samlik.

Kodumaine lennufirma Nordica tekitas eestlastes pahameelt juba enne selle asutamist. Siiani võib meedias täheldada rohkem negatiivseid kui positiivseid Nordicaga seotud uudiseid. Mõneti on kriitika Nordica suhtes õigustatud, kuid sageli ka asjatu või paisutatud.

Lennunduse valdkond on keeruline, uue lennufirma asutamist ja sujuvalt toimima panekut ei saa kindlasti võrrelda osaühingu registreerimisega. Just seetõttu tuleb hinnata Nordica lühikese ajaga tehtud arenguhüpet, mis kriitika kõrval sageli märkamatuks jääb. Me ei saa võrrelda praegust Nordicat kuue kuu taguse ajaga – praeguseks on lennufirmal kasutusel oma lennukid ja pardameeskond ning paremini on paika saadud koostöö Adria Airwaysiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles