Hurraa, Brad on vaba!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: Reuters / Scanpix

Lennufirma Norwegian Air tegi Brad Pitti ja Angelina Jolie lahutusest inspireeritud reklaami: Lenda Los Angelesse, Brad on vaba! Geniaalne, kas pole? Lõppev nädal on meelelahutusportaalidele olnud justkui kullast põhjatu meepott.

Kuidas suudavad Pitt ja Jolie tekitada nii meeletu ažiotaaži? Küsimus on ju vaid ühes järjekordses Hollywoodi staarpaaris, kes lahutab. Nii lihtne see siiski ei ole. Pitt ja Jolie olid viimased omataolised – Hollywoodi armastusromaan, mis näis suurem kui elu. See pidi õnnestuma! Nad pidid elama koos, kuni surm nad lahutab! Nii vapustaski uudis lahutusest kogu maailma. Eriti inetuks tegi kogu loo süüdistus, et Pitt väärkohtles lapsi.

Aga võib-olla müstika ei sobi enam aastasse 2016? Miljonitele maailmas oli Pitti ja Jolie suhe eeskujuks täiuslikust armastusest. Unelm või fantaasia, vahet pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles