Taavi Eilat: millal piisab kiskjale vabandusest? (2)

Taavi Eilat
, ERRi ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Eilat
Taavi Eilat Foto: SCANPIX

ERRi ajakirjanik Taavi Eilat analüüsib kahte Eesti viimase aja suuremat sisepoliitilist skandaali ja küsib, millal on vabandus vastu võetud ja milline peab sellises skandaalis olema avaliku elu tegelase käitumine, et see oleks adekvaatne

Äkki oli NO-teatri näitlejatel ikkagi õigus, kui nad küsisid «kas nüüd piisab?». Avaldus oli adresseeritud juht Tiit Ojasoo toetuseks, kes oli oma tegudega peksuskandaali sattunud. Ja teisalt oli see küsimus adresseeritud avalikkusele ja eelkõige ajakirjandusele: millal on vabandus vastu võetud ja milline peab sellises skandaalis olema avaliku elu tegelase käitumine, et see oleks adekvaatne?

Tegelikult tõid NO-teatri näitlejad sel päeval välja samad küsimused, milleni jõudsin mina oma magistritöö jaoks läbi viidud uuringus, ehkki teatri asemel analüüsisin ma meedia ja poliitikute käitumist kahes eriilmelises skandaalis. Nendest nüüd järgemööda.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles