Trumpi Achilleuse kand (1)

Kerstin Meresma
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump ja tema naine Melania
Vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump ja tema naine Melania Foto: AFP/SCANPIX

Viimseni mingitud ja lihvitud proua Trump on oma abikaasa Donald Trumpi presidendikampaaniasse suutnud viimaste nädalatega lüüa nii mõnegi mõra.

Kõigepealt põhjustas pahameeletormi Melania Trumpi kõne, mille kauneimad lõigud olid maha viksitud praeguse esileedi Michelle Obama mõne aasta tagusest sõnavõtust. Lõpuks aeti süü kõnekirjutaja kaela.

Siis aga kaevas keegi (ega ometi mitte härra Trump ise?) välja Melania kunagised aktifotod. Skandaali põhjustas juba asjaolu, et proua Trump seesuguste piltide jaoks üldse poseeris. Sellele leidus küll lihtne vabandus: Donald ei tundnud tol ajal veel Melaniat, nende arm puhkes lõkkele hiljem. Teisele aga nii lihtne usutavat selgitust anda pole: koos piltidega tuli nimelt ilmsiks, et immigrantidesse väga taunivalt suhtuva Trumpi sloveenitarist naine töötas USAs ilmselt illegaalselt. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles