Postimees 1996. aastal: Tallinna abilinnapea sõitis end surnuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedese märk.
Mercedese märk. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Reede õhtupoolikul mõni minut pärast kella kuut sõitis Tallinna abilinnapea Ago Naaritsa (41) juhitud Mercedes-Benz Rocca al Mare vabaõhumuuseumi värava lähedal suure kiirusega kurvist välja vastu puud. Autos üksi olnud abilinnapea sai kohe surma. Sinine Mercedes–Benz 200 Elegance käkerdus vormituks plekirusuks, isegi õhuga täitunud turvapadi oli lõhkenud.

Nädalavahetusel ei olnud veel selgunud, kas Naarits oli kaine või mitte, ütles BNSile Tallinna politsei korrapidaja.

«Eesti Päevalehe» kirjelduse kohaselt oli esimene autole ette jäänud poolemeetrise läbimõõduga puu murdunud mitmeks jupiks, auto meeletu hoo oli kinni peatanud alles järgmine puu.

Rocca al Mare muuseumi töötaja täpsustas «Postimehele», et Mercedes sõitis pikali kurvi välisküljel asuva sanglepa ühe haru. «Kurv on järsk. Vähemalt üks noormees on ka varem end vastu seda puud surnuks kihutanud. Võsasse on sealt rohkemgi sõidetud,» rääkis muuseumi töötaja. «Nüüd on uus asfalt. Kurvi märgid on küll väljas, aga ilmselt tuleks see puu siiski maha võtta. Talle on võimalik otsa sõita ükskõik kummalt poolt tulles.»

22.07.1996

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles