Kuuma tagumendiga mees (1)

Marian Võsumets
, arvamustoimetuse saatejuht-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud
Mihkel Raud Foto: JUSS SASKA

Sel nädalal teatas poliitikast ja sotside leerist lahkumisest Mihkel Raud (47), keda ootavad taas hunt Kriimsilma üheksa ametit. Erinevalt pensioniealistest Enn Eesmaast ja Maire Aunastest leidub temal veel kohti, kuhu minna. Praegu oli selleks viimane aeg.

Karmi ütlemisega telenägu tuli poliitikasse suure käraga, lubades pika pingitäie külma tagumikuga mehi pea peale paisata. Reaalsus oli sootuks mannetum ja aastaga jahenes riigikogu kõva tool ka Raua istumise all.

Poliitikas oled sa singer, aga mitte songwriter. Maailmavaade ei puutu siin asjasse – need, kes räägivad Raua sotsiaaldemokraatliku võitluse jätkumisest ajakirjandusliku egiidi all, ei hammustanud tema olemust ilmselt ka varem läbi. Kindla maailmavaatega ajakirjanik tundub hirmutav, aga ainult sellepärast, et kõik teised nii kiivalt neutraalsed püüavad olla.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles