Avalda arvamust: mida ootad poliitikutelt enne valimisi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. märtsil 2011 valib Eesti omale uue parlamendi.
6. märtsil 2011 valib Eesti omale uue parlamendi. Foto: Katri Karing

Täpselt kolme kuu pärast, 6. märtsil 2011 toimuvad riigikogu valimised. Postimees.ee kutsub lugejaid arutlema, mida praegu võimul olevad poliitikud, nii riigikogu kui valitsuse tasandil selle aja jooksul veel ära teha võiksid.

Milline seadus vajaks veel algatamist/vastuvõtmist? Või äkki vajab parandamist mõni olemasolev seadusetäht? Milliseid sõnumeid ootate valitsuse ja riigikogu liikmetelt enne valimisi? Mida peaks poliitikud tegema, et valimiste eel oma ning esindatavate institutsioonide, ehk siis riigikogu ja valitsuse, mainet rahva silmis parandada? Millised on teie ootused poliitikutele valimiskampaania ajaks? Millist lähenemist valijatele ootate poliitikutelt enne valimisi: inimestega silmast silma kohtumist; enesereklaami läbi oma töö; sagedast figureerimist teles, raadiost, kirjutavas meediast või hoopis suuremat aktiivsust sotsiaalvõrgustikes?

Jäta oma arvamus selle loo kommentaariumisse!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles