Tsahkna 0.0

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna.
Margus Tsahkna. Foto: Sander Ilvest

Kooseluseaduse jandis nullimeheks jäänud Isamaa 2.0 looja Margus Tsahkna viga võib olla selles, et ta armastab rääkida lillede ja liblikate keeles. Valitsusseltskonnas, kus teised osalised käituvad kaktustena, ei ole sellisest vana Isamaa stiilist abi.

Tsahkna viga võib olla ka see, et püüdes jõuda kooseluseadusega ühele poole ja avada Juhan Partsile tee kõrgele eurokohale, tuli tal närv sisse. Taavi Rõivasele ja Jevgeni Ossinovskile sai lubatud üht, aga minnes oma fraktsiooni inimeste juurde, kel mõtetes valijahääled ja kartus oma koht tulevases riigikogu koosseisus kaotada, polnud tal jõudu rääkida kogu tõtt ja kokkulepped jooksid liiva.

Tsahkna meeskonnale meeldib mõelda, et teised poliitikud pole arvestanud sellega, et ta on mees, kes ei lähe mitte lahtisest uksest sisse, vaid murrab vajadusel läbi kiviseina ukse kõrvalt. Seda Tsahknal aga sel nädalal tõestada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles