Ain Seppik: arvan, et seekord ei õnnestu nooremal põlvkonnal Edgarit troonilt tõugata

Toomas Randlo
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnavolikogu liige ja endine keskerakondlane Ain Seppik (Reformierakond) spekuleeris tänases «Postimehe päevaintervjuus», et nooremal põlvkonnal ei õnnestu tõenäoliselt pühapäeval Keskerakonna kongressil senist esimeest Edgar Savisaart troonil tõugata.

«Arvan, et seekord ei õnnestu nooremal põlvkonnal Edgarit troonilt tõugata. Kuigi see vahe võib jääda väga napiks,» selgitas Seppik. «Kui Edgar võidab napilt, siis ta teeb kõik selleks, et Kadri Simsonit tulevikus keskerakondlikust poliitikast kõrvaldada. Kui vahe jääb suureks, siis ta suuremeelselt ilmselt lubab Kadri Simsonil jätkata Keskerakonnas.»

Ta lisas aga, et Simson näeb esimehe valimisi ilmselt kui üht lahingut sõjas. «Minu meelest on Kadri Simson kange kaelaga võitleja ja nii lihtsalt ta alla ei anna. Arvan, et ta võtab seda kongressi pigem kui ühte lahingut sõjas.»

«Olen üha rohkem seda meelt, et Keskerakond on järjekordse kodusõja lävel ja Edgaril tuleb ruttu karistussalkasid moodustada, et see võidukalt lõpetada. Selleks on väga tähtis ka kes saab juhatusse,» lisas ta.

Vaata videost edasi, mida rääkis Seppik Keskerakonnast ja partei esimehe valimistest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles