Telekomi raudvara

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Kalm
Valdo Kalm Foto: Liis Treimann

Aasta lõpus Eesti Telkomi juhi tooli loovutav Valdo Kalm ja Eesti telekomisektor on justkui sünonüümid: ütled «telekom», mõtled «Kalm», ütled «Kalm», mõtled «telekom».

On Valdo Kalm ju Eesti Telekomis töötanud pea kolm aastakümmet ning juhatuse liikmena sellest ligi paarkümmend aastat. Ta on juhtinud nii Elioni kui ka mobiilioperaatorit EMTd, mis on mõlemad oma valdkonna turuliidrid. Tema on ka see mees, kes on viimase aasta jooksul ühendanud kaks ettevõtet ühiseks Eesti Telekomiks. Eesti tosina suurima ettevõtte hulka kuuluva firma juht on üks prominentsemaid ja tunnustatumaid ärijuhte riigis.

Samas tunnistas Kalm ka ise, et on ehk oma ametikohale liiga kauaks püsima jäänud, mistõttu ei saagi väga hästi aru, kas TeliaSonera Balti üksuse nõuniku kohale asumine on tema karjääris tõus, langus või hoopistükkis varajane pensionile minek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles