PÄEVAINTERVJUU: Jaanus Karilaid kandideerib Keskerakonna esimeheks ja kritiseerib juba konkurenti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna juhatusse kuuluv Jaanus Karilaid tegi täna «Postimehe päevaintervjuus» teatavaks oma kandideerimise Keskerakonna esimehe kohale.

«Lihtliikmete surve sundis mind kandideerima,» ütles esimeheks pürgiv Karilaid, kes on varasemalt avaldanud tugevat poolehoidu Edgar Savisaarele.

Kadri Simsoni õõnestamisena Karilaid oma kandidatuuri ei näe: «Kadri Simsoni muutuste pakett on liiga leige. Kadri on näidanud, et ei ole võimeline erakonda kritiseerima.»

«Erakonna esimehe ülesanne on hoida pärandit ja sellele midagi juurde anda. Küsimus on, kuidas võita 2017. aastal uuesti võim Tallinnas ja samas saada ka Stenbocki majja,» lisas ta.

Pühapäeval pakkus Keskerakonna Pärnumaa liige, hobusekasvataja Imre Sams esimehe kohale neli uut kandidaati, kellest ainsana on hetkel nõustunud Karilaid. Erakonnale valitakse uus juht 29. novembril toimuval kongressil.

Vaata päevaintervjuust, mida teeks Karilaid esimehena teisiti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles