Õpetajate Lehes sel reedel: alternatiiv Oki haamrile, karjäärivalik, veel kodustest ülesannetest

Liisa Tagel
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetajate leht 23.10.2015
Õpetajate leht 23.10.2015 Foto: ÕL

Õpetajate Lehes 23.10.2015:

Alternatiiv Oki haamrile

«Ilma riigi rahastatud teadusuuringuteta poleks meil ei internetti, arusaamist kliimasoojenemisest ega poststrukturaalsest filosoofiast,» kirjutab New Yorgi ülikooli ajaloodoktorant Aro Velmet. «Kangesti tekib tunne, et Oki raporti puhul on tegemist klassikalise olukorraga, kus inimesele, kelle ainus tööriist on haamer, paistavad kõik probleemid naelakujulised.»

Alandliku käes on edu võtmed

«Igaüks, kes viitsib pisutki otsimootorit kasutada, leiab rohkesti lektüüri selle kohta, mida kõike Tallinna mereäärega on soovitud ja mida saadud ette võtta,» kirjutab kolumnist Kaarel Tarand, kes arvab, et kui idee korraldada ette otsustatud tulemusega lavastatud arhitektuurivõistlus andis arendajale mõni kohalik suhtekorraldaja või meediaagentuur, siis tuleks see päevapealt lahti lasta ja kogu raha tagasi küsida.

Lapsevanemad lõid kooli palge läikima

Jõgevamaal Maarja-Magdaleena külas asuva põhikooli lapsevanemad kulutasid tervelt seitse nädalavahetust, et lüüa läikima koolihoone vanima osa fassaad, mis viimati tundis pintslikõdi sügaval kolhoosiajal. Prusside, laudade, värvide ja tööriistade ostmiseks leidis kool eelarvest 600 eurot. Kõik ülejäänud sündis isade-emade ja laste vabatahtliku töö käigus.

Rajaleidja ja karjääri eri: kas lähed vooluga kaasa või on sul oma plaan?

Elukestev õpe: mida pikem, seda parem

Mida teha, et õpilased saaksid kodutöödega paremini hakkama

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles