Postimees 1938. aastal: ajalehed peavad vutilahingu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme kell 5 p. l. kohtuvad Tamme staadionil «Päevalehe» ja «Postimehe» jalgpallimeeskonnad. «Päevalehe» meeskond saabub Tartu homme kell veerand 11 hommikul ja sõidab kohe edasi Vahi koolidesse hommikueinele. Selle järel külastatakse Eesti Rahva Muuseumi Raadil ja tutvunetakse muude Tartu vaatamisväärsustega.

«Päevalehe» meeskonnas löövad kaasa mitmed omaaegsed ja praegused tuntud jalgpallimehed. Nii näiteks Brun on ÜENÜ esimese meeskonna mees, Kaun mängib Tallinna Jalgpalliklubis, Talviste on omaaegse Pärnu jalgpallimeeskonna kapten, Koni «Päevalehe» meeskonna kapten, on Eesti Jalgpalliidu juhatuse liige ja meie tuntumaid jalgpallispordi juhte.

Nagu ülaltoodust näha, on «Päevaleht» koostanud väga tugeva meeskonna, kuid ka «Postimees» tahab väärilise vastasena esineda, lootes, et Tamme staadioni tihedalt täidetud tribüünid kodulinna meeskonna esinemist ennastsalgava ergutusega toetavad.

«Postimehe» suurkäitises on jalgpallimängijaid rohkesti. Muidugi on hoolitsetud ka reservide eest, kui esindusmeeskonnast mõni peaks rivist välja kukkuma.

Tartu kodanikkudele on «Postimees» igapäevane oodatud külaline. Seekord aga loodab «Postimees», et võistlust jalgpallis «Päevalehega» külastaksid üksmeelselt kõik Tartu kodanikud. 23.09.1938

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles