Kulisside varjust rambivalgusse

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas
Tanel Kurbas Foto: Margus Ansu

Koduse korvpallifinaali eel 27-aastaseks saanud Tartu Ülikool/Rocki ääremängija Tanel Kurbas tõusis paljudele ootamatult seeria säravaimaks mängijaks. Ja mis kõige tähtsam, ilusate esitustega kaasnesid sama ootamatud võidud Kalev/Cramo üle. Rock oli igipõlisele rivaalile finaalis kuivalt kaotanud neli aastat jutti, aga möödunud laupäeval põud katkes.

Pikalt lihvimata teemandiks peetud 197 sentimeetri pikkune Kurbas näitas oma võimeid juba eelmisel, elu stabiilseimaks kujunenud hooajal ja paistis suvel silma Eesti koondises. Kahjuks ei torganud tema oskused pärast seda pikka aega silma ja ta langes Rocki liidrite hulgast välja. Seda suurem peaks olema korvpallisõprade rõõm, et atleetlik ja täpse viskekäega Kurbas on kevade saabudes õitsele puhkenud. Loodame, et ta hoog ei rauge ja kestab vähemalt sügisese EM-finaalturniirini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles