PÄEVAINTERVJUU: mida arvavad Madisoni skandaalidest noore poliitiku kodukoha elanikud?

Toomas Randlo
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) liige ja parlamendisaadik Jaak Madison sattus viimase kahe kuu jooksul juba kolmandat korda skandaali keskmesse, kui tema endised naiskolleegid süüdistasid teda ahistamises. Postimees uuris Madisoni kodukoha Albu valla elanikelt, mida nad arvavad EKRE poliitiku skandaalidest.

Protsentuaalselt oli Madisoni jaoks valimistel edukaim Albu vald, kus kõikidest valijatest ligi 12 protsenti hääletasid noore poliitiku poolt.

Samuti kuulus Madison enne parlamenti siirdumist Albu vallavolikokku. Kohalikke elanikke küsitledes selgus aga, et paljud on küll kuulnud Madisoni nime uudistest, kuid täpsemalt temast midagi ei teatud.

Kuigi Albulaste teadmised Madisonist erinesid, siis suurem osa leidis, et noorele parlamendisaadikule on ülekohut tehtud.

Kaamera ees rääkimisest keeldunud albulased kaitsesid valdavalt Madisoni ning kritiseerisid meediat ja teisi poliitikuid rünnakute eest. Nende hinnangul tuleks noorele poliitikule anda võimalus end tõestada. Teised leidsid aga, et Madison ei oska ilmselt oma kapis olevaid luukeresid piisavalt hästi varjata.

Vaata videost lisaks, milliseid hinnanguid andsid Albu valla elanikud Madisoni skandaalidele!

----

Eelmise skandaali ajal tehtud intervjuud Madisoniga näed siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles