Kullamasin

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel
Avo Keel Foto: Tairo Lutter

Pärnu Võrkpalliklubi tõi Avo Keele sügisel peatreeneriks selge eesmärgiga meeskond taas Eesti võrkpalli lipulaevaks vormida. Keele käe all võideti juba esimesel hooajal Eesti karikas ja Pärnu tuli 11-aastase vaheaja järel Eesti meistriks.

Keel on enesekindel ja karm, aga õiglane. Kui midagi on valesti, saavad mängijad sellest alati teada. Tugeva taktikuna üllatab ta tihti käikudega, mida teised treenerid teha ehk ei söandaks. Hea inimesetundja ja hea suhtleja – need on omadused, mis tulevad peatreenerile alati kasuks, olles abiks nii meeskonna komplekteerimisel kui ka mängijate motiveerimisel.

Treenerina on Keelel seitse Eesti meistri tiitlit, lisaks kuus Schenkeri liiga esikohta ja viis karikavõitu. Mängijana on ta riigi parimaks kroonitud kaheksal korral, seejuures viiel korral Pärnu ridades, nüüd on ring täis saanud ja «kullamasin» on tagasi kodukandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles