Lugeja kiri: raiskamine igal pool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirjutama ajendas ehitusinsener A. Kuddu lugejakiri rahandusministeeriumi hoonest 2. aprilli Postimehes. Olen temaga täielikult nõus – meil lammutatakse vägagi kasutamiskõlbulikud hooned selleks, et ehitada uued. See on maksumaksja raha selge raiskamine. Või ei arva lammutajad-ehitajad nii?

Ja see pole ainus asjatu raiskamine. Samas lehes oli lühiteade erakondadele riigieelarvest eraldatavast 5,41 miljonist eurost. Milleks? Kas selleks, et erakonnad kulutaksid kommiostudeks ja muudeks rumalusteks kümneid tuhandeid eurosid?

Mõni päev tagasi näitas ETV, millistes luksuslikes tingimustes elavad meile salaja üle piiri tulnud immigrandid. Kas tõesti on neile niisuguseid tingimusi tarvis?

Lugupeetud poliitikud, tulge mõistusele! Iga päev kuuleme, et ei jätku raha laste, vanurite ja teiste oma riigi elanike esmavajaduste katteks, ja teisal on niisugune raiskamine. Muidugi lahkuvad noored sellisest riigist. Uuel riigikogul on, millega tegeleda, sest viimane aeg on muuta suhtumist riigi raha kasutamisse.

Olen täiesti tavaline keskmine kõrgharidusega töötav naine, kolme lapse ema. Ma pole eriti nõudlik, kuid selline priiskamine ja lollitamine, nagu oli enne valimisi erakondade poolt, hakkas küll vastu.

Helle Tamm, Tartumaa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles