Simson: tundub, et valitsusse on saadetud varumehed

Toomas Randlo
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna aseesimehe Kadri Simsoni hinnangul on Reformierakonna juhitud värskesse kolmikliitu saadetud n-ö varumehed ja pädevamad inimesed ootavad võimalust uues valitsuses.

«Olles viimastel päevadel suhelnud nii IRLi kui sotside saadikutega, nii nendega, kes tulevad kui ka jäävad riigikogusse, siis võin öelda, et ega nad õnnelikud ei ole kujunenud olukorra üle,» rääkis Simson «Postimehe Päevaintervjuus». «Tundub, et valitsusse on saadetud varumehed. Pädevamad inimesed ootavad uut võimalust uue valitsuse näol.»

«Meie vastas on valitsus, mis on varasemate aegadega võrreldes palju killustatum ja õnnetum programmi osas, mida nad ellu viivad,» lausus ta.

Keskerakonna esimehe tervisest rääkides ütles Simson, et Edgar Savisaar on paranemise märke näitamas, kuid talle tuleb aega anda. «Edgar Savisaare lähedased on öelnud, et nüüd tuleb talle aega anda. Ta on tõepoolest paranemise märke näitamas, aga endiselt intensiivravis. Me soovime anda talle aja, mis paranemiseks kulub. Ilmselt mõned kuud, kui mitte kauem, peab ta tegelema eelkõige oma tervisega,» lisas Simson.

Vaata videost lisaks, mida rääkis Simson Keskerakonna juhtimisest, uuest valitsusest ja Eesti poliitika lähitulevikust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles