Ramo Pener: jätke EKRE rahule

Ramo Pener
, Rahva Ühtsuse Erakonna liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valimised on seljataga. Mis hakkab edasi juhtuma? Rikkad ja ülirikkad muutuvad veelgi rikkamaks ning vaesemad veelgi vaesemaks. Seekordsed valimised andsid nüüd vähemalt neljaks aastaks taas «suure lootuse», et keskklassi meil ei ole ega ka tule. See rong on mööda olematut Rail Balticut ammu juba Berliini ära sõitnud.

Reformierakonna võidu näol on tegemist müsteeriumiga, millele ei leia loogilist seletust isegi onu Igor Mang. Suurettevõtjad toetavad Reformierakonda ja vastupidi. Reformierakonda kuuluvad need, kes hullutavad lihtrahvast aritmeetilise, mitte mediaani keskmise palgaga. Mustatakse Edgar Savisaart, kes seni pole üheski kuri- või pahateos süüdi mõistetud. Teda võib maa põhja kiruda, aga ka maa alt hüüavad inimhääled, et ta on Tallinna linna elanike jaoks midagi ära teinud – vahel küll JOKK-skeemi tasandil ning libedal jääl uisutades. Minul pole kahju, kui selleks kasutatakse maksumaksja raha, kui maksumaksja elu sellest paremaks muutub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles