Armsad Postimehe lugejad!

Merit Kopli
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe peatoimetaja Merit Kopli.
Postimehe peatoimetaja Merit Kopli. Foto: Liis Treimann / Postimees

Kolmandat aastat alustab Postimees oma tegemistest teile aru andes.

Tahame, et teaksite rohkem nii meist endist kui ka põhimõtetest, millest me oma tööd tehes lähtume. Tahame olla oma lugejate lähedal ja see on võimalik vaid siis, kui teiegi räägite endast, oma huvidest, probleemidest ja kerkinud küsimustest rohkem ning annate meile tagasisidet. Seepärast kohe alguses: võite kirjutada nii otse mulle aadressile merit.kopli@postimees.ee kui ka mõnele konkreetsele ajakirjanikule, kelle kirjutatud loo kohta on teil midagi öelda või kellele teil oleks anda infot või ideid, millest Postimees võiks kirjutada.

Seepärast annamegi selles aruandes teada, kes teile parimat ajalehte teevad. Kolmel leheküljel on näha, kes Postimehes töötavad. Ikka on ju hea vaadata, kes on lugude ja fotode taga, aga ka seda, kes müüvad reklaami või kes on need, kes helistavad teile, et meenutada lehetellimuse pikendamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles