Empaatiline vastutaja

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Fernandes
Tony Fernandes Foto: Reuters/ScanPix

Tony Fernandese firma ostis Air Asia aastal 2001. Tema käe all sai hädisest Malaisia riigiga seotud lennufirmast edulugu. Ta vannutas Malaisia valitsust sõlmima lepinguid, mis tegid mitte ainult Air Asia, vaid mitmed odavlennufirmad kättesaadavaks ka Indoneesia, Singapuri ja Tai rahvale.

«Nüüd saavad lennata kõik», kõlas firma loosung. Nagu näitab 28. detsembril kukkunud Air Asia lennu 8501 ohvrite nimekiri, lendavadki kõik: bioloogiaõpetaja, ärijuhid, misjonärid, perekonnad ja viimaste ridades näiteks 81-aastase suguvõsa matriarh.

162 hukkunut ja sadu lähedasi, kes peavad leppima valusa kaotusega. Kuigi lennukatastroofi juures ei saa olla midagi head, on ometi peetud vajalikuks toetada hea sõnaga lennufirma juhti Tony Fernandest, kes on olnud kõige raskemalgi ajal pidevalt avalikkusele kättesaadav, ilmutanud kaastunnet ning andnud parima, et info ja abi oleksid saadaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles