Rahvuslik aare

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Jörberg
Üllar Jörberg Foto: Kristjan Teedema

Vunts läks Frankfurdis kaotsi! Ootasin juba Facebooki kommuuni «Usume Üllar Jörbergi!». Tegelikult pole paanikaks põhjust. Jörpa (Andrus Ansipi lemmik­artist, muide) tunneb end nagu kala vees. Sügisel Saksamaalt tulles Tallinna lennujaama tolgendama jäädes märkasin, et telekas esineb Jörpa. Hääl maha keeratud, aga kõlaritest kostab rutiinne turvateade pagasi kohta. Hääl ja pilt absoluutselt sünkroonis! Kaks paksu sakslast vaatasid seda nalja ega suutnud ära naerda.

Lisame siia veel, et muusika-aasta 2015 raames tehti ettepanek, et avalikus ruumis kõlavad teadaanded, nagu seesama turvateade ja ühistranspordi peatuseteadustused, võiksid kõlada lauldes. Tegelikult ma muidugi mõistan Üllar Jörbergi (73) pärast puhkenud üldrahvalikku paanikat. Teist nii vahvat vuntsi meil pole, kui just Vladislav Koržetsit mitte arvestada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles