Marti Aavik: kas elad selleks, et kütta?

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marti Aavik
Marti Aavik Foto: Peeter Langovits

Majade soojustamise toetamine Kyoto ühikute müügist saadava 470 miljoni krooniga on väga hea ettevõtmine.

Võiks ju arvata, et kõik korteriühistud hakkavad palavikuliselt tegutsema, et toetust ikka kindlasti saada. Olles esimeste hulgas, on arvatavasti ka paremad võimalused töötegijat valida ja loota head kvaliteeti mõistliku hinna eest.

Optimismi vähendab see, mida korteriühistute esimeestelt kuulnud olen. Ühistus remonti plaanida pole sama kerge nagu mõnes ettevõttes, et otsid võimalusi, arvutad, räägid läbi ehitusfirmade ja muude osalistega. Ühistus lisandub närvesööv vaidlus vingatsitega surmigavatel koosolekutel.

Neile, kelle jaoks kõik on alati liiga kallis ja kõik on valesti, on korteriühistu koosolek üks elu tippsündmustest, kust puudumine on välistatud. Tavalisemad inimesed ütlevad ühistu esimehele juhuslikult maja ees kohtudes mõne toetava sõna, aga… seekord kahjuks tõesti koosolekule ei jõua.

Praegu on küll aeg, kus tasub ühistu koosoleku tõttu trenn ära jätta või isegi tädi juubelile paar tundi hilineda ning toetada neid, kes viitsivad ja jaksavad majaasju ajada. Seda muidugi juhul, kui te pole kindlalt otsustanud, et töötada selleks, et maksta küttearveid, ongi teie elu peamine mõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles