Ma teile tinutan!

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf
Kalle Klandorf Foto: Toomas Huik

Tuleb tunnistada, oma võlu Tallinna linna ebaseaduslikus punnitamises avalikus kohas alkoholi joomise keelamisel on. Igal pool mujal linnaisasid avalik pummelung häirib, aga suuremeelsusest ei keela nad joomist Toompeal ja Kadriorus ehk rahus edasi juua võiksid need, kes selle seaduse riigis vastu võtsid.

Abilinnapea Kalle Klandorf (58) selgelt mõnules kolmapäevasel riigiseaduse-vastasel pressikonverentsil. Riigina riigis oma seadusi loov Tallinna võimukamp näib olevat ainus, kes selle sammu taga poliitilist sügelemist ei näe. Muidugi võib näha ka rahajanu – linn on täis vabaõhukohvikuid, mis linnale renti maksavad. Kui hakatakse kõikjal poeviina jooma, teeks see ärimeestele tuska.

«Inimestele sülitati näkku mingi seadus ja nüüd tahetakse, et meie selle ka ära helbime,» rääkis Klandorf. «Me näitame, et ei tasu igasugust asja välja pritsida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles