Jää(vee)aeg

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova
Tanja Mihhailova Foto: ERR

Taustainfota televaataja võis paar päeva tagasi «Ringvaate» peale sattudes suurde hämmingusse sattuda, olles tunnistajaks hetkele, mil Tanja Mihhailovale otse-eetris ämbritäis jääkülma vett pähe kallati. Ilmad ei ole ju enam nii kuumad.

Seekord ei olnudki tegu uute ja vanade kuumatõrjevahendite katsetamisega, vaid järjekordse sotsiaalvõrgustikes leviva hullusega. See pole siiski uus planking, vaid hetkeline ebamugavus heategevuse nimel, mille eesmärk on koguda tähelepanu ja raha amüotroofilise lateraalskleroosi uuringuteks.

Et iseenesest lihtsast protseduurist on saanud tõeline hitt, mille abil on kogutud kümneid miljoneid dollareid ja milles on osalenud nii Lady Gaga, Bill Gates kui Oprah Winfrey, on kindlasti paljuski õnn, mis nüüd juba iseennast kasvatab. Topeltõnn, et järjekordne sotsiaalmeediahullus seekord head eesmärki teenib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles