Video Arvamusfestivalilt: terve Eesti ehk kuidas saada surematuks

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees.ee pakub lugejatele järelvaatamiseks eelmisel nädalal Paide Arvamusfestivalil Postimehe laval peetud arutelude videoid. Allolevast videost saab vaadata arutelu teemal, kuidas parandada Eesti inimeste tervist.

Arutelu pealkiri oli «Terve Eesti eest ehk kuidas saada surematuks». Jaan Krossi romaanist «Wikmani poisid» on kuulsaks saanud lause: «Meid, eestlasi on niivõrd vähe, et iga eestlase siht peab olema surematus!». Selle arutelu põhiküsimus oligi, kuidas saada surematuks.

Uuringuandmete põhjal on pereliikmetel ja sõpradel kõige suurem mõju meie liikumisharrastusega tegelemisele. Arutelus osalenud usuvad, et kui liikumisharrastus saab iga eestlase igapäeva lahutamatuks osaks, on Eesti elanikkond aktiivsem, tervem ja jätkusuutlikum, see tähendab surematu.

Arutelu modereerisid  Janeck Uibo ja Aivo Normak. Arutelus osalesid Joel Volkov, Kaja Tuisk, Marko Mäetamm ja Sandor Liive.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles