Spordirahva sõber

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Toomas Tatar

On see Edgar muidu, mis ta on, aga selle asja tegi ta küll vägevalt ära! See mõned nädalad tagasi öeldud lause kuulub ühele Eesti spordi tippjuhile ning jutt käib eile Tallinnas avatud Tondiraba jäähallist. Tegemist pole juhuslikult poetatud kergemeelse ütlusega, vaid samasuguseid ülistavaid arvamusi on kostnud paljude poliitikakompleksidest vabade spordiinimeste suust.

Olgem ausad, uut jäähalli oli sportivate tallinlaste, eriti aga laste jaoks hädasti vaja, sest kahest tegutsevast jäähallist, millest üks ei vasta juba ammu mingitelegi nõudmistele, jäi Tallinna jaoks väheks.

Linnapea ja uisuliidu juhina oli Savisaare kohus olukord lahendada ja ta tegi selle ära. Mõistagi võib igas maksumaksja raha eest tehtavas teos näha propagandat, kuid spordiinimestele on tähtis tulemus. Seekord on see suurepärane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles