Tüütu Galojan

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan Foto: Priit Simson

Kas keegi mäletab veel, kuidas Anna-Maria Galojan tuntuks sai? Kas mõne jumeka idee või eduka algatusega? Meenuvad vaid üle mõistuse käivad kulutused, jabur brändilembus ja omastatud 60 000 eurot. Tõsi, uudisvoost leiame, et üks meesteportaal on talle kunagi andnud seksikaima poliitiku tiitli ning eks ole ühest poest 7000 euro eest riiete ostmine omaette saavutus.

Galojani pahategudest on möödas seitse ja süüdimõistmisest kolm aastat. Fakt on aga, et veel nüüdki köidab meie tähelepanu inimene, kes on tuntuks saanud mitte midagi tehes.



Tema vangi toimetamise nimel on vaeva näinud hulk ametnikke ning magama pandud hunnik raha. Oleks ta oma karistust kohe kandma asunud, oleks ta juba 2011. aasta lõpus vanglast välja saanud ning me kõik võiksime lubada endale luksust mitte teada, millega ta parasjagu tegeleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles