Anna teada: kas oled digitelevisiooniks valmis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas oled digileviks valmis?
Kas oled digileviks valmis? Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

1. juulist lõpeb Eestis õhu kaudu analoogtelevisiooni edastamine ning minnakse täielikult üle digitaalsele telepildi edastusele – digilevile, mistõttu ei saa enam televiisorit vaadata tavalise katuse- või toaantenniga, vaid tuleb soetada digiboks või -teler, liituda kaabel- või satelliittelevisiooni pakkujaga.

Postimees.ee ootab lugejatelt selle loo kommentaaridesse arvamusi digilevile ülemineku kohta. Kas vaatate juba digitelevisiooni? Kuidas teenusega rahul olete? Milliseid probleeme on digitelevisiooniga esinenud? Kas teil või mõnel teie lähedastest pole digilevile üleminek võimalik, ja miks? Millistes kohtades teie kogemuse kohaselt digileviga probleeme esineb, kellelt olete sel juhul abi otsinud ning kas olete abi saanud? Kuidas hindate riigi tegevust digilevile üleminekul? Mida saanuks paremini teha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles