Vari poja kohal

Andres Reimer
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Polištšuk
Vadim Polištšuk Foto: väinu rozenthal / äripäev

Leidub vähe ettevõtjaid, kes oleksid paarkümmend aastat järjest võidelnud higi, verd ja pisaraid valades vaid ühe maalapi pärast. Veel vähem on neid, kelle lapsed tahaksid sellist äri üle võtta. Tallinna magusaimal krundil keskturgu pidav Vadim Polištšuk on selline mees: justkui vesternifarmer, kelle lauda taha kerkib naftapuurtorn.

Turu vastuoludes abilinnapea mõrva tellinud ja vangis istunud Polištšukki võib nüüd pidada võitjaks. Tehing Harju maavanema Ülle Rajasaluga: 3,5 hektarit maad viietärnihotelli akende alla kõigest 433 780 euro eest 15-aastase maksetähtajaga, ehk paar tuhat eurot järelmaksu kuus. Respect.

Täpsustuseks tuleb siiski öelda, et keskturu omanikfirma Turukaubanduse Aktsiaselts kuulub Polištšuk juuniorile. Aeg näitab, kas Andrei Polištšuk on oma isa vari või isa vari kõigest langeb talle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles