Online-väitlus: Kas EL peaks eelistama karmimat kliima- ja energiapoliitikat leebemale?

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Online väitlus. Kas EL peaks eelistama karmimat kliima- ja energiapoliitikat leebemale?
Online väitlus. Kas EL peaks eelistama karmimat kliima- ja energiapoliitikat leebemale? Foto: Postimees.ee

Kas EL peaks eelistama karmimat kliima- ja energiapoliitikat leebemale, selle üle väitlevad esmaspäeval Postimehe arvamusportaalis Eesti Taastuvenergia Koja juhataja Rene Tammist ja Maailma Energeetikanõukogu Euroopa regiooni juht Einari Kisel.

Tammist kaitseb väidet, et tuleb eelistada karmimat kliima- ja energiapoliitikat, Kisel kaitseb vastupidist seisukohta. Debatti modereerib väitlusseltsi tegevjuht Margo Loor.

Esitage selle loo kommentaariumisse küsimusi mõlemale osapoolele!  Küsimusi saab seekord esitada ka anonüümselt, ent eeldame viisakat keelekasutust.

Online-väitlus algab esmaspäeval kell 10 mõlema poole avasõnade avaldamisega, kell 11.30 algab väitluse teine osa ehk online-intervjuu laadne iga paari minuti tagant uuenev ristküsitlus, mis peaks olema debati kõige põnevam etapp. Osapooled saavad seal küsida teineteiselt reaalajas küsimusi, samuti on koht lugejate saadetud küsimustele. Oma seisukohad võtab kumbki osapool kokku väitluse kolmandas osas ehk lõppsõnas.

Debatt valmib Postimehe, Eesti Väitlusseltsi ja Euroopa Komisjoni Eesti esinduse koostöös, olles kaheksas pikemast euroliidu-teemaliste debattide sarjast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles