Reedel Õpetajate Lehes: koolide liitmine, lasteaiaõpetajate töö ümberkorraldus, koolireisile

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetajate Leht
Õpetajate Leht Foto: Õpetajate Leht

Reedel ilmuvast Õpetajate Lehest saab lugeda:

Kuidas läheb huvitaval koolil?

Viis ja pool kuud tagasi, uue õppeaasta alguse eel, küsis haridusminister Jaak Aaviksoo Õpetajate Lehe vahendusel, kas Eesti kool on huvitav. Artiklist ajendatult lõi ministeerium algatuse Huvitav Kool, mis koondab enda alla tegevuse ja inimesi, keda ühendab soov muuta meie kool tänapäevasemaks. Nüüd teeb haridusminister kokkuvõtteid ligi pool aastat kestnud mõttevahetuse tulemustest ja leiab, et  Huvitavat Kooli võib pidada rahvuslikul haridusstrateegial põhinevaks kooliuuendusliikumiseks.

Haridusamet selgitab Tallinna koolide liitmist

Tallinna linn kavatseb liita kaksteist kooli nii, et pooltühjad koolid ühendatakse nendega, kuhu lapsed suure tungi tõttu ära ei mahu. Kuidas seda kavatsetakse teha, selgitab Õpetajate Lehes haridusameti pressiesindaja.

Lasteaiaõpetajate töö ümberkorraldamine

Viimastel kuudel on lausa üle riigi käivitunud lasteaiaõpetajate töö ümberkorraldamine, mis tekitab nii lasteaiatöötajates kui ka lapsevanemates enneolematult palju küsimusi ja segadust, kirjutab haridustöötajate liidu õigusnõunik Vaike Parkel.

Koolireis

Värske Õpetajate Lehe vahel on erileht Koolireis, milles õpetajad jagavad kogemusi, kuidas ja kuhu korraldada kevadisel koolivaheajal klassiekskursioone ja koolireise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles