Esikaanetüdruk Gayet

Mari Kamps
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julie Gayet
Julie Gayet Foto: AFP/SCANPIX

Julie Gayet, keda Prantsusmaal teati seni pigem filminäitlejana, sattus äsja väljaannete esikülgedele kui president François Hollande’i väidetav armuke. 41-aastane kahe lapse ema peaks elukutse tõttu olema pressiga harjunud, kuid taoline tähelepanu oli liiast ja nüüd nõuab ta oletatava intiimsuhte avalikustanud ajakirjalt kohtu kaudu kompensatsiooni.

59-aastase Hollande’i sattumine kiredraamasse ei ehmatanud privaatsust kõrgelt hindavaid prantslasi, kuna maa lähiajaloos on arvukaid näiteid võõraste naistega sehkendanud riigipeadest. Mitme arvamusuuringu järgi on Hollande ebapopulaarseim president pärast Teist maailmasõda. Naiste seas paistab tal kui mehel aga menu olevat. Praegu näib, et suhtesegadikus saab kannatada 2007. aastast Hollande’iga koos elav Valérie Trierweiler, kes vajab haiglas turgutamist ja kelle positsioon esileedina on sattunud küsimärgi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles