Õppetund Ossipile

Mikk Salu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ossip
Andrus Ossip Foto: Margus Ansu

Aastaid turvafirmat G4S juhtinud Andrus Ossip on kogemustega juht. Avalikkus ilmselt ei teadnudki, et juba aasta otsa seisab ta riigifirma Elron eesotsas. Ei olnud põhjust, sest üleminek vanadelt elektrirongidelt uutele läks sujuvalt ja polnud teravaid küsimusi.

 Vahetus uutele diiselrongidele nii hästi ei läinud. Tõsi, oli ka ajakirjanduslikku ülereageerimist, valeinfo levitamist, Edelaraudtee poolt õli tulle valamist, aga samas ka reaalsed vead. Üks probleem oli Elroni juhtide, sealhulgas Ossipi, vaikimine, ning siis, kui hakati rääkima, suust välja tulnud rumalused.

Ei ole veel põhjust Ossipit sellepärast mutta trampida. Ilmselgelt ei olnud ta kommunikatsiooni mõttes valmis, pole ta ka varem sellise kriisiolukorra sees seisnud, ei tajunud publiku ootusi ega mõistnud meedia toimimist. See on talle õppetund. Kui ta on hea juht, siis ta õpib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles