Aktuaalseim kaamera

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tujurikkuja
Tujurikkuja Foto: ERR

Olen seadus, olen jumal, olen üle linna Vinski,» räppis Ott Sepp Edgar Savisaarena «Tujurikkujas», millest vaid mõne aastaga on saanud aastavahetuste kohustuslik, oodatuim ja vaadatuim osa. Peab vaatama, muidu ei saa aasta jooksul pooltest massidesse läinud naljadest aru.

Youtube’iski on «Kaunis maa 2» tele- ja tsenseerimata versioon saanud kahe päevaga pea poole rohkem klikke kui Keskerakonna esimehe ja Tallinna linnapea Savisaare «originaal». Sepp, Avandi ja Õ-Fraktsioon on valusalt teravad ja tabavad ning publik ahmib endasse iga nende sõna. Ka tuju võib tõesti rikutud saada, mõistes, kui lähedal argireaalsusele «Tujurikkuja» paralleelmaailmad tegelikult asuvad.

Meeldib või mitte, emotsioon tekib ikka, ükskõik kui mitu tasandit «Tujurikkuja» huumorist kellelegi kohale jõuab. Tuled kustu! Järgmise aastavahetuseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles