Mees ja idee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atonen
Meelis Atonen Foto: Andres Haabu

Mulle meeldib, kui inimesed mõtlevad suurelt. Veel enam meeldib mulle, kui inimesed julgevad oma suurest ideest avalikkusele midagi tagasi hoidmata rääkida ning paljastada end ennustamatule tagasisidele.

Muidugi võib mõelda, et tulumaksu kaotamisest ja selle asendamisest erinevate ressursi- ja loamaksudega rääkinud endisel majandusministril Meelis Atonenil on kogemusest poliitikuna paks nahk (ja ehk ka poliitiline ambitsioon, kuigi ta ise lähemal ajal poliitikasse naasmise välistab), kuid kriitikat peab ta praegu siiski päris suurtes kogustes taluma. Kuigi tegemist ei ole ju uue ideega.

Maksuteemalisi mõtteavaldusi on viimastel päevadel avalikkuses igatahes palju rohkem kui tavaliselt ja see on hea sissejuhatus valimiste-eelsele aastale, kus maksudebatt peaks olema katkematu. Nii et paluks veel julgeid ideid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles