Mannetu matrjoška

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matrjoška
Matrjoška Foto: EAS

EASi tellitud matrjoška-klippides pekstakse turisti Tallinnas näoga vastu bussiust, ta korraldab hotellis metsiku orgia ja lõpetab õhtusöögi näoli taldrikus.

Aga sellest pole hullu, leidsid mitu Moskva ja Piiteri elanikku, kellel palusin klippe vaadata. Hull on hoopis see, et eestlased ei suuda stampidest edasi liikuda.

On originaalsemaid asju, millega venemaalasi Eestisse meelitada: kalinka-malinka, otši tšjornõje, viin, kalamari, karu, balalaika, vildid, baranka, läkiläki, Kalašnikov, kosmonaut, pakane, lumi, (purjus kosmonaut, läkiläki peas, barankad kaelas, vildid jalas, ratsutab karu seljas lumisel tänaval), Stalin, Siber, perestroika, kartulisalat, pelmeenid, sihvkad, vene roppsõnad, soolakurk, samovar, Gazprom, Žiguli, korruptsioon, oligarh, oligarhi silikoon­osadega pruut, kuld, kard. Võite tasuta kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles