Peep Pahv: igavus või vägev võitlus?

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe sporditoimetuse juhataja Peep Pahv.
Postimehe sporditoimetuse juhataja Peep Pahv. Foto: Peeter Langovits

Igav! Totaalselt igav… Mis põnevust ongi oodata, kui kuus aastat järjest valitseb autorallit üks ja sama mees, Sebastien Loeb. Kas tema tiitlitel ongi üldse mingit väärtust, kui tšempioniks tõusmiseks piisab vaid paari tõsise konkurendi alistamisest?




Pealegi on ju Loebil kasutada kõige parem ralliauto, arendusmeeskond ning tegelikult võtavadki autoralli MM-sarja tõsiselt kaks meeskonda. Mõttetu värk… Usun, et nii mõtlevad paljud autorallit pealiskaudselt jälgivad või sellest päris kaugele jäävad inimesed.



Võimas! Tõeliselt vägev võitlus… Kuidas saabki teiste sõnadega iseloomustada hooaega, kus maailmameister selgub alles viimasel etapil ning võidukarika tõstab pea kohale mees, kes hooaja teisel poolel püsis stabiilselt jälitaja rollis.



Mis sellest et MM-etapi võitmine oli reaalselt jõukohane vaid kahele piloodile – olgu, mööndusi tehes isegi neljale… Vähemalt nende meeste vahel käis tõsine võitlus ning meistriks tuli parim. Kandepinna ahtamaks muutumine ei vähenda ju Loebi hiilgavaid sõiduoskusi – nende olemasolu on ta tõestanud varemgi. Usun, et nii mõtlevad paljud andunud autorallifännid.



Seega kaks erinevat lähenemist, kusjuures omajagu õigus on mõlemal. Ah jaa – mina kuulun viimaste, Loebi kuuenda võidu imetlejate hulka. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles