Oliver Lomp: ja tühjaks tribüünid jäävadki

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Lomp
Oliver Lomp Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondis on hakanud ohustama ka suuri jalgpalliriike, mida tõestavad viigid Portugali ja Türgiga. Klubijalgpallis teeb mehetegusid FC Levadia, kes siiamaani püsib Euroopa ihaldatuima turniiri Meistrite liiga alagrupikonkurentsis. Vägisi tundub, et Eesti vutt on tõusuteel.




Tõusuteel tundub olevat ka jalgpallikultuur, kuid paraku näib, et üle on võetud vutireligiooni negatiivsemad küljed. Suuremal osal liigamängudest haigutab tribüünidel endiselt tühjus, kuid kui asi läheb vastasleeriga arveteõiendamiseni, siis ollakse varmad rusikad käiku laskma.



Nädalavahetusel madistasid verevoolamiseni Flora ja Sillamäe fännid. See on paratamatus, kuna üle maailma tekib erinevate vutifännide vahel konflikte, mis halvemal juhul võivad lõppeda kõige hullemini. Probleem on vaid selles, et nõnda võibki see positiivne – staadionide täitumine rahvamassidega – ära jääda. Miks? No kes jalgpallifänlusest mõtteid mõlgutanutest soovib tulla lemmikuid vaatama, kui kõrval nugadega vehitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles