Repliik: katus sõidab

Argo Ideon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ideon
Argo Ideon Foto: Pm

Jahmatusega on kogenud viimastel päevadel hulk Eesti Posti kliente, et oodatud pakk ei saabu enam harjunud postkontorisse. Näiteks Tallinna peapostkontori asemel kutsub pakiteade nüüd saadetise järele Balti jaama, kus paikneb uudne institutsioon, salapärase nimega «kandekeskus».



Samal ajal ei häbene Eesti Posti postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult teatada: «Postiettevõtte soov on pakkuda oma klientidele teenuseid ja kaupu, mille järele on nõudlus ning mis on ajakohased.»



Uskuge või mitte, aga need sõnad ei käinud riikliku postifirma põhitegevuse, postipakkide ja kirjade edastamise kohta, vaid kõnelevad sellest, et postkontorites on nüüd müügile pandud telerite lisaseadmed – digiboksid.



Kusagil kellelgi vist katus sõidab. Kui Eesti Post tõesti leiab, et pakke pole vaja postkontoreist enam inimestele jagada, küll aga on tähtis neis elektroonikaseadmeid müüa, siis võiks riik selle firma juba parem eelarveaugu täiteks maha müüa. Kas nii jabura otsuse taga polegi mitte kavatsus võõrutada inimesed harjunud postiteenustest?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles