Kaunite kontsertide korraldaja

, venekeelse Postimehe vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Sildna
Helen Sildna Foto: Peeter Langovits

Mõelda ja unistada tuleb suurelt. Milleks korraldada kontserte pimedas keldris, kui seda saab teha palju inspireerivamates kohtades? Näiteks imekaunis Kadriorus. Tolles aias juulis esinenud Taani bändi Efterklang laulja Casper Clausen ütles, et see on vist maailma kõige ilusam koht, kus võiks üldse kontserti anda, kui jätta tähele panemata tellinguid, mis ümbritsesid toona Kadriori lossi. Ei ole nende loomingu suurim fänn, kuid atmosfäär oli muinasjutuline.

 Regina Spektor, kes esineb seal sel pühapäeval, jagas esinemispaiga pilti Facebookis. Ta kirjutas, et on seal lapsepõlves jalutanud. Foto meeldis paljudele, küllap on Eesti ilus paik, arvati tunnustavalt. Nende kontsertide korraldaja on Helen Sildna, kes ütleb, et kontserdipaiga valikul lähtus  iseendast – kus talle meeldiks ilusal suveõhtul kontserti vaadata. Igatahes, hästi valitud, Helen! Järgmisel suvel jälle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles