Kindla käega taktikameister

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Prins
Igor Prins Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Nõmme Kalju on vaieldamatult kõige kirjuma mängijatevalikuga Eesti jalgpallimeeskond. Kui ühes klubis pallib mehi nii Kehtnast, Tartust kui ka Cosenzast ja Tochigist, peab nende edukaks meeskonnaks sulataja olema peatreenerina piisavalt karmikäeline, ent samas paindlik. Igor Prins on seda suutnud.

Mullu klubi ajaloos esmakordselt Eesti meistriks tulnud Kalju võitles tiitli välja meeskonnavaimu toel – täpselt samamoodi, nagu seljatati teisipäeval Meistrite liigas tugev Soome kullaklubi HJK. Emotsioonide taustal ei tohi kindlasti jätta märkamata, kui suur roll oli selles ka Prinsi valitud taktikal, mis nullis kõik soomlaste trumbid. Enne järgmise ringi mänge Plzeni Viktoriaga tuleb vaid loota, et

Prinsi treenerivägi ei peitunud Simsoni kombel juustes – need pidi ta vastavalt mängueelsele lubadusele aumehena maha ajama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles