Rebase-Robbie

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Rebane
Peeter Rebane Foto: Kristjan Teedema

Peeter Rebase võimuses on korraldada president Toomas Hendrik Ilvesele kohtumine U2 solisti Bonoga. Tema võimuses on jääda lobisema Briti läbi aegade kõige edukama sooloartisti Robbie Williamsiga, misjärel otsustab staar Eestisse tulla.

Ja Rebane näeb selles omakorda võimalust: tuleb veenda EASi, et nad kampa lööks, ja Robbie’st saab Eesti müügimees. Kui mõelda, kuidas euromiljonid kuhtuvad maailmalinnade metroojaamades, öeldes «Welcome to Estonia», on praegused 300 000 eurot Robbiega Eesti müümisele väga hästi kulutatud raha.

Loodetavasti ei ole Tallinna panus – 40 000 eurot – see hind, mis sunnib Rebast Keskerakonna ridades sügisel häältepüügile. Sest Rebane on kõike muud kui munitsipaalpoliitik – oma haardega pigem Eesti saadik. Ja Robbie kontsertfilmis on võimalus talle endalegi – tema kirg ja soov on režissöörina filmimaailmas läbi lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles